Om du känner att ditt sexliv har fastnat i en rutin behöver du säkert lite hjälp och inspiration för att ta dig ur den rutinen. I dagens digitala värld finns det självklart ett antal appar som kan ge dig den hjälpen.

RFSU har gett ut appen Blommor & Bin. Appen är designad för att användas av både dig och din partner, och går ut på att var och en av er får hjärt-markera olika förslag på saker ni kan tänka er att prova i ert sexliv. Appen är diskret på det sättet att din partner bara får se de förslag om matchar de som du själv har markerat. Förutom att ni på det här sättet kan öppna för ett samtal om saker ni velat prova, ger appen också förslag på saker som ni kanske aldrig hade kommit på annars.

En lite mer teknisk sexapp är Sexinfo 101, som ger information om olika sexställningar. Förutom att man kan söka på ställningarna (och betygsätta dem och markera sina favoriter) finns det också en slumpfunktion. Appen innehåller en timer, och om man efter att tiden har gått ut skakar telefonen dyker en slumpmässigt vald ställning upp. På det här sättet kan man både få inspiration inför och under själva akten.Appar som kan förbättra sexlivet 1

Durex har gett ut en app som är mer omfattande än de andra som beskrivits ovan. Appen innehåller nämligen en fyraveckors sexskola, som för varje vecka går igenom olika steg. Det första steget behandlar förspelet, och under den sista veckan når man klimax, förhoppningsvis både bokstavligen och i bildlig betydelse. Under skolans gång får du också en rad uppgifter eller hemläxor att träna på.

Slutligen en app som till skillnad från sexskolan inte är lika allvarlig, utan mer lekfull. Den heter Adult wheel of foreplay, och består helt enkelt av ett hjul som snurrar. När det stannar får du en uppgift, som att ta av ett klädesplagg. Appen kan beskrivas som en digital version av snurra flaskan.

Ett annat, mer praktiskt sätt att förbättra sitt sexliv är att köpa några nya, lyxiga sexleksaker. Det kan du göra på Lyxigasexleksaker.se. Oavsett om du väljer den digitala vägen eller den analoga vägen kommer det garanterat att liva upp saker.

Taggar

 
 
 
 
sportpress